Natur på budget: Bo tæt på skoven for under to millioner kroner

Foto: Unsplash

Hvis du drømmer om at bosætte dig nær naturskønne omgivelser, er det oplagt at finde en bolig tæt på en skov. Se villaer til salg, som ligger nær en skov, og som koster under to millioner kroner.

Lange gåture. Frisk luft. Og kig til gran, mos og planter i flor.

Skovens dybe, stille ro rimer på idyl i manges ører.

De danske skove kan nemlig noget ganske særligt, og derfor er der ikke overraskende flere og flere boligkøbere, som drømmer om at bosætte sig i nærheden af de naturskønne omgivelser.

”Danskerne ønsker i stigende grad at bosætte sig i nærheden af en skov eller anden form for natur. Især efter corona har mange indset, at de foretrækker stilhed og frisk luft i det fri frem for byos og støj, hvilket de danske skove udmærker sig ved at kunne tilbyde,” siger Birgit Daetz, boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Skovtur i baghaven for under to millioner kroner

Hvis du er blandt dem, der er på jagt efter en drømmebolig med udkig til en skov, så kan Boligsiden let hjælpe dig på vej.

Den gode nyhed er, at selv om huse, der ligger i nærheden af skovområder, er i høj kurs, behøver de ikke nødvendigvis koste ’guld og grønne skove’.

På Boligsidens søgemaskine kan du finde de boliger, der lige nu er til salg, som passer inden for din budgetramme og inden for dit ønskede område.

Her kan du tilmed udfylde feltet ’Fritekstsøgning’, hvis du har særlige ønsker til din kommende bolig.

Skulle ordet ‘skov’ være blandt dine ønsker til drømmeboligen, kan du alternativt scrolle dig gennem nedenstående liste, hvor Boligsiden har samlet alle huse til salg med kort afstand til skov, som koster under to millioner kroner.

Se listen her:

Bemærk: Vi har benyttet Boligsidens fritekstsøgning med søgeordet ’skov’, hvilket betyder, at ordet går igen i ejendomsmæglernes beskrivelser i salgsopstillingerne. Boligsiden tager ikke ansvar for, hvorvidt ordet ’skov’ er fyldestgørende i hver enkelt af salgsopstillingerne.

Find mere om