Liste: Se de billigste lejligheder til salg med altan

Altan

Foto: Boligsiden

Er du på udkig efter en ejerlejlighed til en overkommelig pris, som har et privat uderum i form af egen altan? Så læs med her, hvor Boligsiden har samlet alle ejerlejligheder til salg med altan, som alle kan erhverves for under tre millioner kroner.

Drømmer du om at kunne bade i solens stråler med en kold forfriskning i hånden, mens du lytter til storbyens summen fra din egen bolig?

Så leder du måske efter en ejerlejlighed, som har adgang til egen altan. Et privat uderum, som kun er dit, hvorfra du kan nyde den friske luft og trække dig tilbage fra byens travlhed, mens du samtidig kan følge livet fra gaden på afstand.

Altaner rummer mange muligheder, og selv om pladsen oftest kan være lidt trang, så er det et eftertragtet gode blandt lejlighedskøbere.

Blandt andet viser en ny undersøgelse fra Boligsiden, at mange lejlighedskøbere er villige til at betale ekstra for en ejerlejlighed, såfremt der er altan.

Det gør også, at lejligheder med altan oftest er dyrere end øvrige lejligheder, og derfor kan det måske føles som en svær manøvre at finde en ejerlejlighed med egen altan til en forholdsvis overkommelig pris.

Hvis det er din erfaring, så kan du med fordel scrolle dig igennem listen nedenfor. Her har vi samlet de billigste ejerlejligheder til salg med egen altan, som alle har en udbudspris på under tre millioner kroner.

Vidste du, at du som noget nyt aktivt kan vælge, om en ejerlejlighed skal have adgang til altan og/eller elevator, når du søger efter bolig på Boligsiden? Søg på en bolig her og klik på ’Flere Filtre’ i søgefeltet. Scroll herefter ned til overskriften ’Vis kun boliger med’, hvor du blandt andet kan sætte kryds ved, om boligerne i din søgning skal have adgang til elevator, altan og/eller terrasse.

Se de billigste ejerlejligheder med altan her:

Listen indeholder ejerlejligheder til salg, som er udbudt til maksimalt tre millioner kroner, hvor ordet ‘altan’ er nævnt i mæglernes beskrivelse i salgsannoncen.

Find mere om